2012. március 3., szombat

Műkörmös Zselés technikai oktatás Ápr. 6. - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

egynapos GYAKORLATORIENTÁLT OKLEVELES MAGÁN KÉPZÉSEIM
Az oktatásokat Budapesten, az Örs Vezér terénél könnyen megközelíthető, parkolási-díj mentes övezetben tartom, maximum 3 fővel, folyamatosan, hétvégén is!
MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉS TECHNIKAI PROGRAMOK:
1. Felzárkóztató zselés elméleti + gyakorlati képzés:
Átfogó elméleti, és gyakorlati képzésem, azoknak akik még nem elég gyakorlottak ahhoz, hogy magabiztosan dolgozhassanak, vagy valahol elakadtak, ill. azoknak akik tovább szeretnék fejleszteni tudásukat. Gyere ha bármilyen kérdésed van. Szívesen várom azokat is akik csak bepillantást szeretnének nyerni a szakma fortélyaiba, vagy még nem tudtak dönteni, hogy elvégezzék-e az okj-s képzést!
Oktatás témája:
- Előkészítés menete, sablon felhelyezése, tip felragasztása- helyes összereszelése, anyagok helyes, és gyors felvitele min. 20%-os anyagmegtakarítással, tökéletes francia vég készítése gyorsan, stiletto, pipe forma építése, körömágy hosszabbítás, lenövésmentes francia, utántöltés, rekonstrukció. Problémák megbeszélése: pl: törés, csere, fellevegősödés!
- Gyakorlás, mosolyvonal tréning!
- Plusz: japán, és francia manikűr, csiszológép használata.
Képzési idő:  9. 00-15. 00.
Díja oklevéllel, teljes anyaghasználattal: hétköznapokon 8. 000. -, szombaton 9500. - (a gyakorláshoz minden anyagot Mi biztosítunk) hozz magaddal: 3db 4-es, és 1db 6-os zselés ecsetet.
a gyakorláshoz szükséges alapanyagok, kellékek a helyszínem megvásárolhatók.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 14:57
. Műkörmös Zselés technikai oktatás Ápr. 6. - Jelenlegi ára: 8 000 Ft