2011. szeptember 26., hétfő

Toshiba JournE touch !!Tablet PC!! 1Ft-ról!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Toshiba JournE Touch eladó!
Kezdjük a MID kijelzőjével, amely a mostanában divatos 800×480 pixel felbontású változat, HDMI kimenetével gond nélkül képes lejátszani full HD filmeket is. Wi-Fi internetkapcsolatával vezeték nélkül feltölthetjük rá az általunk kedvelt tartalmakat (filmeket, zenéket, képeket). A beépített böngészője is megér egy misét, hiszen - szintén Wi-Fi-vel - YouTube videókat is megnézhetünk vele vagy a Picasa, a Flickr oldalakat is böngészhetjük. Ha csevegni kívánunk, a szintén beépített Windows Live Messenger alkalmazással ezt is abszolválhatjuk, legyen szó chatelésről vagy tényleges hanghívásról.
Az integrált RSS olvasó és a Facebook segítségével mindig naprakészek lehetünk hírek tekintetében. A Toshiba JournE modellen Windows CE operációs rendszer fut és 1 gigabájt beépített tárhelyet találunk benne, amelyet microSDHC kártyával bővíthetünk. A készülék akkumulátora 7 óra zenelejátszást vagy 2 óra internetezést tesz lehetővé.
A termék teljesen új, dobozában papírjaival küldöm. A gyártó 2-év garanciát vállal rá mellyet a honlapján lehet érvényesíteni.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 12:43
. Toshiba JournE touch !!Tablet PC!! 1Ft-ról!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft